Suomi
Matkablogi @ IFFINLAND vaeltaa ympäri maata

Matkablogi @ IFFINLAND vaeltaa ympäri maata

VALINNAT

Videopankki / Vlogging

Tänne olen valinnut satunnaisia mielenkiintoisempia videoita eri matkoilta eri aikoina.

Turku - Inari 2021 kesä seikkailu

Kuten kuvasta näkyy, seikkailun kokonaispituus oli 2686 kilometriä, joka sai ajettua 58 tunnissa ja 190 litraa bensällä. 

Nopeasti kiipesin myös 514 metrin korkeuteen Ukko-Luoston vuoren huipulle. Koko kesäinen lappi ja vapaasti kävelevät hirvet ovat ihailtavan näköinen nähtävyys. Suosittelen lämpimästi kaikkia käymään siellä itse.

Paluumatkalla kävin katsomassa myös kesäisiä joulumaita ja myös joulupukkia, muistoksi tuli myös napapiirin kuvatu. 

Lyhyt yhteenvetovideo on 35 minuuttia pitkä

Katso video: https://www.bitchute.com/video/Phsdr0r4spnN/

Kaikki käsittelemättömän videon tallennukset löytyvät samalta kanavalta

Name:
Comment:

Inkerannanvuori 2021 Kesäkuu

Vaikka paikka on Taivassalossa, niin tämä on enemmänkin portti Vuorenpeikon valtakuntaan. Ei näytä taivaalta eikä salolta, mutta vaikuttava paikka Inkerannan kylässä tien 192 varrella pienen hiekkatien päässä. Paikkaan ei ole minkäänlaista opastusta eikä se näy millekään isommalle tielle, se vain pitää tietää. Perillä odottaa valtava kivinen "kattila". Kenties öisin täällä vietetään vuorenpeikkojen juhlaa?
Valitettavasti paikasta eikä sen historiasta eikä taustasta löytynyt oikein mitään tietoa. EDIT: Paikalliselta tulikin tietoa: Kylä on Inkeranta, ja vuorikin oikeasti Inkerannanvuori - Googlessa on väärä tieto! Ja se on ollut TVH:n entinen hiekkasiilo, nykyisin se on yksityisomistuksessa. Kiitos Maarit S.!

Katso video: https://www.bitchute.com/video/LSNGuz2ldgu9/

Name:
Comment: